Drainman - Kun haluat parasta

Vesi ja kosteus väärässä paikassa aiheuttavat ennen pitkää ongelmia kiinteistöissä. Siksi salaojat ja viemärit kannattaa huoltaa ja puhdistaa säännöllisesti.

Työ vaatii osaamista, kokemusta ja vähän vainuakin. Tätä tarjoaa Drainman, putkistojen ammattilainen. Meillä on kokemusta alalta jo yli 10 vuotta ja olemme olleet mukana jo yli 1 000 kohteessa.

Kun salaojamies ja viemärimies yhdistivät osaamisensa, syntyi Drainman.”

Kun annat salaojasi ja viemärisi erikoisosaajien käsiin, voit nukkua rauhassa yösi. Drainman on kiinteistösi kumppani tänään ja huomenna – ja tarvittaessa seuraavat vuosikymmenet. Drainman varmistaa, että kiinteistösi arvo säilyy.

Aluksi oli Uudenmaan Salaojahuolto. Nimen mukaisesti painimme aluksi lähinnä salaojien kimpussa, mutta asiakkaiden toivomuksesta siirryimme yhä enemmän myös viemäreiden pariin. Jotta yrityksemme nimi kuvaisi paremmin osaamistamme, päätimme uudistua. Nyt olemme Drainman, salaoja- ja viemärimies yhdessä.

Kenelle?

Kiinteistön omistaja

  • Huolehdi, että omaisuutesi arvo säilyy. Drainman on huolehtiva ja asiantunteva kumppanisi putkistojen huolloissa ja korjauksissa

Isännöitsijä, kiinteistöpäällikkö, huoltomies

  • Drainman haluaa auttaa, että selviydyt kiinteistön ylläpidosta ja korjaushankkeista mahdollisimman vaivattomasti. Ja varmasti.

Suunnittelija, konsultti

  • Kun tarvitset apua suunnitteluun, apua putkistojen kunnon määritykseen, kutsu silloin paikalle Drainman. Säästät aikaa ja kustannuksia, saat selkokielisen raportin.

Näitä Drainman huoltaa ja korjaa

Salaojat

  • Salaojat estävät rakennuksen alle kertyvän veden nousun rakenteisiin. Salaojien käyttöikä on tyypillisesti 30–50 vuotta.
  • Kuvaus ja huuhtelu on hyvä tehdä vähintään kymmenen vuoden välein.

Kun salaojasi tarvitsee apua, kutsu paikalle Drainman.

Viemärit

  • Viemärit kuljettavat vettä pois sieltä, minne se ei kuulu. Mutta jos viemäri ei toimi kunnolla, siitä seuraa ennen pitkää ikävät oltavat.
  • Siksi viemärit tulisi tarkastaa 15–20 vuoden välein. Tarvittaessa huollamme ja korjaamme asennusvirheet – kyllä, niitäkin löytyy.

Kun viemärisi tarvitsee hoivaa, kutsu paikalle Drainman.

Putkiston huoltamisessa on tärkeää tuntea eri järjestelmät, niiden käyttötarkoitukset ja käyttäjät.”

Pumppaamot

  • Vesi ei liiku aina omalla painollaan viemäreissä riittävän sukkelasti, siksi tarvitaan pumppaamoja. Pumput ovat teknisiä laitteita, jotka kannattaa huoltaa säännöllisesti.
  • Jätevesipumppaamo olisi hyvä tarkastaa ja huoltaa vuoden parin välein, sadeveden ja perusveden pumppaamot viiden vuoden välein. Näin pystytään estämään äkillisiä rikkoontumisia, jotka voivat tulla kalliiksi. Ja jos pumppaamossa ei ole pintahälytystä, sellainen kannattaa asennuttaa.

Kun pumppaamosi kaipaa huolenpitoa, kutsu paikalle Drainman.

KIINTEISTÖSI LUOTETTAVA KUMPPANI
– JO YLI TUHANNEN KOHTEEN KOKEMUKSELLA.

Salaojamies ja viemärimies yhdellä kertaa

Palautetta
asiakkailtamme:

Suurkiitokset hyvin hoidetusta hommasta! Miehet olivat paikalla just luvattuun aikaan, työ sujui ripeästi ja nyt vedet valuvat sinne minne pitääkin. Käännymme mielellämme uudelleenkin teidän puoleenne, jos salaojat kaipaavat käsittelyä. Teidän kanssanne oli ilo asioida.

- Kristiina

Kiitos tarkastuksesta, kaivojen nostosta ja raportista sekä muusta materiaalista. Olen oikein tyytyväinen kokonaisuuteen. – Voin suositella palvelujanne.

- Vesa T

Hei, pojat kävi kuvaamassa salaojat tänään ja minun täytyy heti antaa palautetta. Harvinaisen fiksuja, mukavia ja kohteliaita nuoria miehiä. Kiitos!!

- Jukka J

Kiitos. Homma tuli hyvin hoidettua ja me saimme asuntomme kaupaksi!

- Jaakko

Suuret kiitokset, kundit suoritti homman erittäin ripeästi ja hyvällä sykkeellä eilen.

- Mikko V

Suuret kiitokset suoraselkäisestä ja mainostamienne arvojen mukaisesta toiminnasta!

- Henri