Olemme palanneet tekemään salaojaremontteja

Asiakkaidemme toiveesta ja vuosien kokemuksella

Järkevä salaojaremontti Drainmanilta

Drainmanilla kääritään hihat ja palataan juurille – salaojaremontit tekivät toivotun paluun palveluvalikoimaamme. Tiesitkö, että ongelmien ilmaantuessa ei aina tarvitse uusia koko salaojajärjestelmää? Drainmanilla tutkitaan ennen kuin tarjotaan. Ei korjata lämpimikseen, vaan korjataan sen verran kuin täytyy.

Salaojaremontti

Asiantuntijan tekemän kuntotarkastuksen ja mahdollisten vaurioiden perusteella saat kattavan tarjouksen salaojaremontista. Kalusto tuodaan tiluksillesi, ja homma on paketissa noin viikossa. Uudenkarhea salaojajärjestelmä hymyilyttää, mutta laskun kilahtaessa postilaatikkoon saattavat hikikarpalot nousta otsalle.

Salaojaremontti on iso investointi, ja siksi kiusaus sen lykkäämiselle on suuri.

Salaojaremontti Drainmanin tapaan

Me paikannamme tarkasti salaojajärjestelmän mahdolliset vauriot ja ongelmakohdat. Ongelmien ilmaantuessa kerromme, mitä pitää tehdä ja kuinka pian. Laajempiakaan vaurioita ei tarvitse korjata kerralla. Paikalliset osakorjaukset ovat mahdollisia, ja väistämätöntä salaojaremonttia voidaan lykätä tai rytmittää.

Tällä tavalla toteutettu salaojaremontti hymyilyttää vielä silloinkin, kun lasku kilahtaa postilaatikkoon.

{

Kai Haarma

”Tässäpä mainiosti toimiva yritys. Tieto toimenpiteiden sisällöstä ja aikataulusta tuli etukäteen sähköpostiin. Työ tehtiin hyvin ja ajallaan sekä kustannusarvion mukaisesti.”

{

Laura Helvilä

”Palvelu oli asiantuntevaa, työt sujuivat moitteettomasti ja loppuraportit oli tehty asiallisesti sekä ymmärrettävästi.”

Ota yhteyttä

Mietityttääkö salaojien kunto? Säästä aikaasi ja jätä salaojahuolesi meidän harteillemme!